2021-10-10 07:39:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Adj végre határozottan hangot az elképzeléseidnek

Napi horoszkóp október 10-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint ezt a napot utazásra vagy pihenésre kellene felhasználnod. Érzelmileg sokat profitálhatsz abból, ha figyelmes vagy a párodhoz, szeretteidhez. Többszörösen meghálálják. És sokat nyújthat azoknak is, akikkel ma csak véletlenül találkozol.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Se a barátaidtól, se a párod családjától ne kérj segítséget, mert életre szóló harag kerekedhet abból is, ha a maguk módján próbálnak beleszólni a dolgaidba, de még inkább, ha visszautasítják a kérést. Próbáld inkább egyedül megoldani.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A barátaid szívesen segítenek a szívügyeid rendezésében, nyugodtan rájuk bízhatod a titkaidat. Ha nem is adnak neked igazat mindenben, érdemes megfogadni a tanácsukat, mert kívülállóként sokkal reálisabban látják a dolgokat.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ez a nap azoknak a Rákoknak ígér eseménydús órákat, akik úgy érzik: nem tudnak a párjuk nélkül élni. Talán egy ingatlanvásárlás, lakásfelújítás vagy átrendezés gondjai kovácsolják még inkább egységbe a kapcsolatotokat.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Egy most kezdődő új kapcsolat magas hőfokon éghet, de mégis szalmalángnak bizonyulhat. Az ismeretlen felfedezése azonban csak akkor javasolt, ha nincsenek hosszabb távú terveid. Nehogy megégesd magad!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Most minden szabad percedet a családnak kellene szentelned, vagy ha egyedül vagy, akkor most már több esélyt kellene adni a szerelemnek. A munkamánia ugyanis egyre inkább a magánélet rovására megy.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Határozottabb, kezdeményezőbb vagy a magánéletben, mint máskor. Ezzel megleped a környezetedet, és felkelted valakinek az érdeklődését. Ha tehát még nem kötelezted el magadat, a következő időszakban új irányt vehet a sorsod.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Hajlamos lehetsz arra, hogy ma hajszold az élvezeteket. E fegyelmezetlenséged akár még a kicsapongásig is mehet. Ha a mélységet a magasságokkal össze tudod kötni, azaz, ha szerelmes vagy, akkor ez felemelő lehet.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ragadd magadhoz a kezdeményezést, most bármire rá tudod venni a párodat. Ha eddig nem éltetek egy fedél alatt, a hét végén napirendre kerülhet az összeköltözés is.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ha a hét végét vidám baráti körben töltöd, hamar át tudsz hangolódni és talán még azt is észreveszed, hogy egyik barátod egészen más szemmel néz rád, mint a többiek. Egyelőre azonban nincs elég bátorsága a kezdeményezéshez.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Hódító és könnyen hódítható vagy ezekben a napokban, a Vénusz főleg a titkos kapcsolatoknak teremt lehetőséget. A flörtök azonban elterelik a figyelmedet a komoly érzelmekről, pedig valójában arra lenne szükséged. Keresd a párod komolyan!


Halak: II. 19. - III. 20.

Bizonytalanságod rossz irányba terelheti az új, vagy régi kapcsolatodat. Adj végre határozottan hangot az elképzeléseidnek, különben partnered azt hiszi, hogy mindenben csak ő irányít. Végül pedig mégis meglepődik...

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: